تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

چقدر درباره ي بادمجان ميدانيم؟


    چقدر درباره ي بادمجان ميدانيم؟
    بادمجان از نظر طب قديم گرم و خيلي خشك است. بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و بي خاصيت است داراي خواص زيادي است. مهمترين خاصيت بادمجان كم كالري بودنش است كه غذايي بسيار مناسب براي افرادي است كه ميخواهند وزن كم كنند چرا كه داراي ويتامين و مواد معدني نيز ميباشد.
    - بادمجان را حتماً بايد در حالت كاملاً رسيده ميل كنيد چونكه نرسيده ي آن تلخ است و در افرادي كه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها ميشود.
    - بادمجان منبع خوبي از آهن است.
    - بادمجان را ميتوان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت.
    - دانه بادمجان ايجاد يبوست ميكند.
    - بادمجان داراي ماده اي بنام سولانين است كه ممكن است در معده هاي ضعيف ايجاد آلرژي و مسموميت كند. بنابراين هنگام طبخ آن، اين ماده بايد از بادمجان خارج شود. يعني بايد آنرا پوست كند و سپس ورقه ورقه كرد و لابلاي آنرا نمك پاشيد تا آب زرد رنگ و محتوي سولالين خارج شود، سپس آنرا فشار داده و پخت. بهترين طريقه ي پخت اين گياه مفيد آب پز كردن يا پختن در فر است.


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ دوشنبه 21 بهمن 1392 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : بادمجان ,آنرا ,داراي ,بايد ,چقدر درباره ,
    چقدر درباره ي بادمجان ميدانيم؟

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز یکشنبه 2 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55471
  • تعداد مطالب :148665
  • بازدید امروز :604720
  • بازدید داخلی :22591
  • کاربران حاضر :143
  • رباتهای جستجوگر:684
  • همه حاضرین :827

تگ های برتر